Adatvédelem

Ezen oldalak tartalmát a Magyar Stroke Társaság felügyeli. Fenntartjuk a Web rendszerünkben található információk változtatási jogát minden előzetes bejelentés nélkül.

Az oldalakon olvasható anyagok betegtájékoztatási, oktatási, kutatási, és a Magyar Stroke Társaság tagjainak kapcsolattartását megkönnyítő adatokat tartalmaznak.

Az információk tulajdonjogáról

Kijelentjük, hogy a - Magyar Stroke Társaság (és partnereink) - birtokolják a rendszerünkben található információkat.

A Magyar Stroke Társaság oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Látogatóink - kizárólag a regisztrációs jogosultsági szintjüknek megfelelően - az interneten szabadon elolvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt. Későbbi megtekintés és értelmezés céljából letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre a rendszerben tartalomként publikált file-okat, információkat, és ezeket kollégáiknak, pácienseiknek, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatják, illetve ilyen célokból lehetséges ezen anyagok kinyomtatása is.

Tilos azonban eltávolítani a böngészett és/vagy a letöltött oldalakon szereplő jogi- és tulajdonjogi-, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és bármilyen formában történő ismételt megjelentetése. A publikált anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Fontos figyelmeztetés

A Magyar Stroke Társaság Internet oldalai nem csak szakemberek számára készültek, betegtájékoztató anyagok is elérhetőek lapjainkon keresztül.

Kijelentjük, hogy a Web-rendszerben található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.

A Magyar Stroke Társaság semmilyen felelősséget nem vállal az oldalainak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.

Panaszok esetén keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

Jogi nyilatkozat és adatkezelés

A Magyar Stroke Társaság, mint adatkezelő vállalja, hogy az adatokkal való visszaélések megelőzése érdekében az Internetes regisztráció során kezelésébe került személyes adatokat az érintett személy beleegyezése nélkül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint nem teszi közzé.

Amennyiben a regisztrációs űrlapot (on-line, vagy a papír-verziót egyaránt) a társaság tagságába történő jelentkezés céljából tölti ki valaki, és ezzel tagságra jelentkezik, úgy egyúttal jóváhagyását adja, hogy megadott adatait a Magyar Stroke Társaság - kizárólag a Társaság működése, működtetése, valamint szakmai rendezvényekről történő tájékoztatás, illetve egyéb szakmai információk, szakmai anyagok eljuttatása céljából - használhatja.

A Magyar Stroke Társaság Web-rendszerében megadott adatokat, illetve az azt üzemeltető szervezet, mint informatikai háttér-szolgáltató kezeli. A Magyar Stroke Társaság adatvédelmi kötelezettségei a hozzá beérkezett, valamint a szerverein tárolt adatokra és azok kezelésére vonatkoznak.

Bár az Interneten keresztül történő adatátvitel jelentős része jelenleg titkosítás nélkül zajlik világszerte, a Magyar Stroke Társaság megteremtette a titkosított adatkapcsolat lehetőségét is rendszere használatához.

A Magyar Stroke Társaság nem vállalhat garanciát arra, hogy az adatoknak a szerverre - titkosítás nélkül - történő elküldése során az adatokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Ezért különösen javasoljuk, hogy adatainak biztonsága érdekében használja a 128 bites SSL kapcsolatot (Secure Socket Layer - titkosított csatorna), és ezen keresztül regisztráljon Web-rendszerünkbe, illetve a továbbiakban kizárólag ilyen kapcsolaton keresztül jelentkezzen be és használja a rendszer szolgáltatásait.

A Magyar Stroke Társaság és informatikai háttérszolgáltatója az Ön adatait bizalmasan kezeli, rendszereiket, valamint informatikai háttérstruktúrájukat úgy alakították ki, hogy az adatok védelmét az elvárható módon biztosítsák. Adatvédelmi eljárásaink teljes mértékben megfelelnek az adatvédelmi törvény előírásainak.

Ments életet!
Töltsd ki ezt a kvízt!